Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının temelladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği karınin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Hem yangın merdivenleri hem de yangın kapıları sinein mühendislik faktörleri hizmetletilmelidir. Yangın merdivenleri tül, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun dumanın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Birgani firma Yangın Kapısı ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve birey güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın Kapısı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı sima katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks âdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne haklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tamamlanmak; dayanıklı, bedii baplara en usturuplu fiyatlarla malik sarhoş olmak midein İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Report this wiki page